Kauneushoitolapalvelut

Kauneushoitola Ihana Valo Pia Karvinen

Kasvohoidot

Kauneushoitola Ihanassa Valossa kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihon tarpeidesi mukaan. Kasvohoitojen valikoima on monipuolinen: voit valita aina perinteisestä ihonpuhdistuksesta, timanttikuorintaan ja Exuviance -kasvohoitoon. Tarjolla on myös radiofrekvenssihoitoja, neulatonta mesoterapiaa, Led valohoitoja sekä Medik8 medispa hoitoja. Voit valita myös kuorinnan, hieronnan ja naamion. 

Vartalohoidot

Kauneushoitola Ihanassa Valossa on tarjolla myös erilaisia vartalohoitoija. Uudella ja tehokkaalla Cryolipo-hoidolla saadaan kehon ei toivotut rasvakerrokset kuriin turvallisesti. Cryolipo-hoito on vaihtoehtoinen hoitomuoto rasvaimulle, joka ei kuitenkaan vaadi toipumisaikaa tai sairaslomaa. Kysy myös lisää kiinteyttävästä RF – laitehoidosta!

Dermapen 4 mikroneulaus

EDISTYKSELLINEN IHON MIRKONEULAUS
– UUSINTA TEKNIIKKAA IHOSI HYVÄKSI.

Kiinteyttää, kohottaa ja elvyttää ihoa

Tasoittaa arpia

Silottaa ryppyjä, juonteita ja pienentää ihohuokosten kokoa

Vähemmän kipua – säädettävä neulojen pituus

Ei tulehduksia – kertakäyttöiset neulat

Neurosonic

Apua palautumiseen!

Neurosonic menetelmä toimii niin, että se lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä, mikä edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kannalta.

Neurosonic luo mekaanisesti meditaation kaltaisen tilan ja mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Stressiperäiset oireet kuten kuten ahdistus, unihäiriöt helpottuvat, asiakkaiden mukaan myös kipu helpottuu.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja sitä on turvallista käyttää. 

Hifu

Tehokkain kasvojen kohotus ilman kirurgiaa.

HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

High Intensity Focused Ultrasound eli HIFU on perinteisiä ultraääni- ja laser-laitteita huomattavasti tehokkaampi menetelmä paikallisen rasvakudoksen hoitamiseen. HIFU on tarkka paikallinen hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, mutta joka voidaan tarvittaessa uusia. HIFU-hoidoissa on matala komplikaatioriski ja lyhyt palautumisaika.

HIFU on kirurginveitsen lisäksi ainoa hoitomenetelmä, joka vaikuttaa 4,5 mm syvyydelle. HIFU-hoitoa voidaan käyttää myös yhdessä myös muiden laite- ja fillerihoitojen lisänä.

Caretech Velvet valoimpulssihoito

Ratkaisu pysyvään karvanpoistoon!

Caretech Velvet Hair Removal -menetelmä edustaa uutta tekniikkaa karvojen poistossa. Siinä käytettävät matalaenergia ja jäädytystoiminto yhdistettynä ”In-motion” -tekniikkaan mahdollistavat lähes kivuttoman ja nopean toimenpiteen.

Valoimpulssimenetelmällä on mahdollista häivyttää myös hiusverisuonia. Ohjaamalla valopulssi ongelma-alueelle valon energia imeytyy punaiseen väriin ja muuttuu lämmöksi. Veri koaguloituu ( jähmettyy) ja kehon imusuonisto hajottaa koaguloituneen verisuoniston ja poistaa sen luonnollista tietä.

Parhaan tuloksen saamiseksi hoito tulee toistaa noin neljä kertaa asiakkaasta riippuen.

Kysy lisää!

kauneushoitola ihana valo coolifting

CooLifting

Näkyvät antiage -tulokset jo yhden CooLifting hoitokerran jälkeen!

 

CooLifting parantaa ihon laaua ja rakennetta: kosteuttaa, stimuloi kollageenia ja aktivoi dermiksen.

CooLifting-gunin avulla kasvojen kudoksiin kohdistetaan voimakas hiilidioksidivirtaus hyvin alhaisessa lämpötilassa ja korkealla paineella yhdistettynä suuriin aktiiviainepitoisuuksiin.

Hoito on yhdistettävissä myös erilaisiin kasvohoitoihin ja se tehostaa muiden kasvohoitojen anti-age -vaikutuksia.

Jopa yksi 5 minuutin CooLifting -hoitokerta nuorentaa ihoa jopa vuosia! Suunnittelemme aina asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosarjan ihotyypin mukaan.

Tervetuloa palveltavaksi!