SKY/CIDESCO-kosmetologi Ansku

Olen on ollut kauneudenhoitoalalla yli 40 vuotta. Teen kaikkia kosmetologin perushoitoja kasvoille ja käsille. Ripsille teen myös kestotaivutuksia ja kulmille laminointia.

Erikoisalaani ovat LCN-Plasma ja Soft Plasmahoidot sekä microneulaushoidot. Myös Geneo+Pollogen hoidot ja Cryo jäädytykset kuuluvat palveluihini kuin myös Elemiksen rentouttavat kasvohoidot.

Kasvo-, käsi- ja jalkahoitojen lisäksi teen kynsille Shellac-lakkauksia Plexigel vahvistuksella ja PRO Skincare manikyyriä. Näiden lisäksi teen kauneushoitolassa myös sokerointia.

SKY/CIDESCO-kosmetologi Ansku palvelee sinua Kauneushoitola Ihanassa Valossa Varkaudessa
bare minerals
elemis
little Aurelia
LCN_Plasmahoito

LCN Plasma

Innovatiivinen ja tehokas vaihtoehto kiinteyttää ihoa!

Erittäin tehokas tapa kiinteyttää ihoa ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia. Pienenpieni plasmavälähdys muodostetaan iholle ilman, että hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi. Kohtaan johon energia on johdettu muodostuu pieni vaaleanruskea rupi, joka kestää iholla 3-7pv. Hoitopäivänä ja sitä seuraavana päivänä iholle nousee myös turvotusta ja punoitusta. 

Vaikka plasmahoitopää tarvitsee toimiakseen sähköä, ei virta kulje asiakkaan läpi.

Käsitellyllä ihoalueella ihon toiminnot stimuloituvat ja solujen uusiuminen vilkastuu pitkäkestoisesti, hoidon lopputulos on nähtävillä 3kk:n kuluttua. Tarvittaessa hoito voidaan uusia 2-3kk:n kuluttua.

Käytämme Plasmaa silmänympärysihon hoitoon:

 • Ylä/ala silmäluomi ja harakanvarpaat
 • Juonteet silmien, suun ja huulien ympärillä
 • Korvan edessä olevat juonteet
 • Kaula ja roikkuva leuan linja
 • Kulmakarvojen ja otsan juonteet
 • Kaikki arvet ja maksaläiskät

Hoito ei kuitenkaan poista rasvaa alaluomelta!

Edullinen ja nopea toimenpide verrattuna plastikkakirurgisiin leikkauksiin ilman pitkiä toipumisaikoja.

LCN Soft Plasma

LCN Soft Plasma on uusi. innovatiivinen, tehokkaasti ihoa kiinteyttävä anti-age hoitomuoto. 

Hoito kirkastaa ja elävoittää ihoa tehokkaasti, parantaen ihon rakennetta.

Hoito parantaa ihon elastisuutta ja tasoittaa juonteita – hoito aktivoi kollageenin tuotantoa syvällä ihossa. SoftPlasma-hoidon verrataan olevan 3 x tehokkaampi kuin mikroneulaus. 

Hoito soveltuu koko kasvojen ihon hoitoon,  kaulalle ja decollételle mutta myös paikallisena tehohoitona esim. silmänympärysiholle ja silmäpusseille, huultenympärysiholle jne.

Tehokas, mutta hellävarainen SoftPlasma-hoito voidaan tehdä milloin vain vuodenajasta riippumatta, ihoa ei rikota eikä iho tarvitse hoidon jälkeen toipumisaikaa.

SoftPlasma-hoidossa ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä aktivoiden ihon kollageenin tuotantoa sekä kanavoidaan ihoon tehoaineita.

Hoitoon sisältyy : alkupuhdistus, kuorinta, SoftPlasma-hoitokäsittely valitulle alueelle (sis.seerumin), naamio ja hoitovoide.

 

LCN Soft Plasma
Geneo+ kasvohoito

OxyGeneo®

Ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys – kaikki yhdellä kertaa!

OxyGeneo hakee inspiraationsa luonnon kuumista lähteistä, joiden tiedetään edesauttavan  ihon hapettumista.  Jäljittelemällä tätä ilmiötä OxyGeneo hyödyntää kehon luonnollisia mekanismeja ja tarjoaa iholle samanaikaisesti kolme tehokasta käsittelyä yhdellä hoitokerralla.

Valittavana on kolme hoitovaihtoehtoa eri ihotyypeille: tasapainottava ja puhdistava BALANCE, kirkastava ja uudistava ILLUMINATE sekä  ravitseva ja ihon nuorekkuutta lisäävä REVIVE.

OxyGeneo-hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille.

OxyGeneo-käsittely voidaan tehdä osana täydellistä kasvohoitoa tai itsenäisenä pikahoitona, jolla on välittömät vaikutukset.

3 ASKELTA KOHTI KAUNISTA IHOA

 1. Hapettaminen
 2. Kuorinta
 3. Hoitavat ainesosat

Hoitavat aineisosat laadukkaan ja tehokkaan kasvohoidon takana

Kaikissa OxyGeneon valittavissa hoitovaihtoehdoissa (BALANCE, ILLUMINATE ja REVIVE) käytetään tarkkaan valittuja, erittäin hoitavia ainesosia. Hoitotuotteissa on luonnolliset tuoksut ja väriaineet sekä tuotteiden koostumus on hyvin luonnollinen ja myös herkälle iholle sopiva.

BALANCE hoito on tehokas yhdistelmä puhdistavia, pehmentäviä, rauhoittavia ja ihon rasvoittumista vähentäviä ainesosia. Kasvohoito puhdistaa ja tasapainottaa rasvaista ihoa sekä parantaa ihon rakennetta ja ulkonäköä.

Vaikuttavat tehoaineet:

 • bambuhiili
 • mantelihappo
 • camu cumu uute
 • salisyylihappo
 • oligopeptidit
 • öljyjen ja uutteiden yhdiste

ILLUMINATE hoidossa on ainutlaatuinen yhdistelmä virkistäviä, suojaavia ja rauhoittavia ainesosia. Tämä kasvohoito tasoittaa ihon sävyä ja pigmenttiä sekä edistää ihon uusiutumista.

Vaikuttavat tehoaineet:

 • kojic-happo
 • stabiloitu C-vitamiini
 • opuntia- ja porkkanauutteet
 • amino-hapot
 • puunkuoriuute
 • öljyjen ja uutteiden yhdiste

REVIVE hoidossa on tehokas yhdistelmä ravitsevia ja suojaavia ainesosia. Tämä kasvohoito elvyttää sameaa ihoa, vähentää ihon hienoja ryppyjä ja parantaa ihon rakennetta.

Vaikuttavat tehoaineet:

 • punalevä
 • retinoli
 • kofeiinihappo
 • peptidiyhdiste
 • alppitähti
 • öljyjen ja uutteiden yhdiste

LCN Mikroneulaus

Mikroneulauksen avulla kiinteämpi, raikkaampi ja nuorekkaampi iho.

Mikroneulaus on medikaalinen kosmeettinen kasvohoito, jolla saadaan erittäin tehokkaita hoitotuloksia. Menetelmällä saadaan luonnollisella tavalla iho uusiutumaan ja kiinteytymään. Mikroneulauksessa imeytetään vaikuttavia aineita hoitopään avulla tehtyjen tuhansien pienten mikrokanavien avulla ihoon. Tarkoin valitut aktiiviaineet imeytyvät paremmin, kiinteyttävät, tasoittavat juonteita, ryppyjä ja arpia samalla hoitaen ihoa. Hoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään tehostaen kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Hoitomenetelmä on turvallinen, koska hoidossa käytetään steriiliä hoitomoduulia ja ampulleja imeyttämiseen. LCN mikroneulauksessa voidaan neulojen pituutta säädellä käsiteltävien ihoalueiden ja tavoitteiden mukaan. 

LCN Mikroneulaus
Cryo Pen

Cryo Pen

CryoPenillä voidaan hoitaa erilaisia luomia ja syyliä sekä esim. maksaläiskiä. Hyvä hoitovaste saadaan rasva- ja varsiluomille, aktiiniseen keratoosiin, tavallisille luomille ja litteisiin syyliin sekä monille muille ihon hyvänlaatuisille kasvaimille.

Cryopenissä käytetään paineistettua N2O:ta, jonka lämpötila on -89 astetta ja sillä voidaan tehdä millimetrin tarkkaa työtä.

Elemis kasvohoidot

Kasvohoitoon kuuluu erinomaiset tuotteet, laitteettomuus sekä minivaiheinen napakka hieronta kasvoille, decolletelle, niskalle, päälle, käsivarsille ja käsille.

Elemis Pro-Collagen Age Defy

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito, joka tehoaa juonteisiin ja ryppyihin ja ravitsee sekä vahvistaa ihon omaa rakennetta. Hoidon vaikuttava pääainesosa on punainen koralli, Padina Pavonica, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä. Elvyttää, täyttää juonteita ja piristää ihoa. Hoidossa tehdään hemmotteleva, mutta tehokas hieronta jolla saadaan detox-vaikutus iholle. Se myös tehostaa mikroverenkiertoa. Hoidon jälkeen iho on nuorekas, raikas, täyteläinen ja elinvoimainen.

Superfood Pro-Radiance

On kunnon vitamiinilataus stressaantuneelle, harmaalle ja kuivalle iholle. Hemmotteleva hoito on täynnä mineraaleja, vitamiineja ,hivenaineita ,magnesiumia ja sinkkiä. Vitamiinit A ja E kirkastavat, hoitavat ja kisteuttavat antaen aineosat heleään,pehmeään ja terveen näköiseen ihoon. Hoidossa käytettävällä naamiolla on tehokas nestettä poistava detox vaikutus. Hoidon jälkeen iho on kirkas,pehmeä ja heleä sekä olo on rentoutunut napakan ja tehokkaan hieronnan ansiosta.

Elemis kasvohoito
CND Pro Skincare käsihoito

CND Pro Skincare käsihoito

Sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kaksivaiheisen kuorinnan, naamion, hieronnan ja voiteen. Käsille ja käsivarsille.
Vinylux tai Shellac lakkaus.