Kauneushoitolapalvelut

Kauneushoitola Ihanassa Valossa Pia Karvinen palvelee asiakkaita vuosien ammattitaidolla

Kasvohoidot

Kauneushoitola Ihanassa Valossa kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihon tarpeidesi mukaan. Kasvohoitojen valikoima on monipuolinen: voit valita aina perinteisestä ihonpuhdistuksesta, timanttikuorintaan ja Exuviance -kasvohoitoon. Tarjolla on myös radiofrekvenssihoitoja, neulatonta mesoterapiaa sekä Led valohoitoja. Voit valita myös kuorinnan, hieronnan ja naamion. 

Vartalohoidot

Kauneushoitola Ihanassa Valossa on tarjolla myös erilaisia vartalohoitoija. Uudella ja tehokkaalla Cryolipo-hoidolla saadaan kehon ei toivotut rasvakerrokset kuriin turvallisesti. Cryolipo-hoito on vaihtoehtoinen hoitomuoto rasvaimulle, joka ei kuitenkaan vaadi toipumisaikaa tai sairaslomaa. Kysy myös lisää kiinteyttävästä RF – laitehoidosta!

Kauneushoitola Ihana Valo Varkaus

Dermapen 4 mikroneulaus

EDISTYKSELLINEN IHON MIRKONEULAUS
– UUSINTA TEKNIIKKAA IHOSI HYVÄKSI.

Kiinteyttää, kohottaa ja elvyttää ihoa

Tasoittaa arpia

Silottaa ryppyjä, juonteita ja pienentää ihohuokosten kokoa

Vähemmän kipua – säädettävä neulojen pituus

Ei tulehduksia – kertakäyttöiset neulat

Neurosonic

Apua palautumiseen!

Neurosonic menetelmä toimii niin, että se lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä, mikä edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kannalta.

Neurosonic luo mekaanisesti meditaation kaltaisen tilan ja mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Stressiperäiset oireet kuten kuten ahdistus, unihäiriöt helpottuvat, asiakkaiden mukaan myös kipu helpottuu.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja sitä on turvallista käyttää. 

Hifu

Tehokkain kasvojen kohotus ilman kirurgiaa.

HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

High Intensity Focused Ultrasound eli HIFU on perinteisiä ultraääni- ja laser-laitteita huomattavasti tehokkaampi menetelmä paikallisen rasvakudoksen hoitamiseen. HIFU on tarkka paikallinen hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, mutta joka voidaan tarvittaessa uusia. HIFU-hoidoissa on matala komplikaatioriski ja lyhyt palautumisaika.

HIFU on kirurginveitsen lisäksi ainoa hoitomenetelmä, joka vaikuttaa 4,5 mm syvyydelle. HIFU-hoitoa voidaan käyttää myös yhdessä myös muiden laite- ja fillerihoitojen lisänä.

Caretech Velvet valoimpulssihoito

Ratkaisu pysyvään karvanpoistoon!

Caretech Velvet Hair Removal -menetelmä edustaa uutta tekniikkaa karvojen poistossa. Siinä käytettävät matalaenergia ja jäädytystoiminto yhdistettynä ”In-motion” -tekniikkaan mahdollistavat lähes kivuttoman ja nopean toimenpiteen.

Valoimpulssimenetelmällä on mahdollista häivyttää myös hiusverisuonia. Ohjaamalla valopulssi ongelma-alueelle valon energia imeytyy punaiseen väriin ja muuttuu lämmöksi. Veri koaguloituu ( jähmettyy) ja kehon imusuonisto hajottaa koaguloituneen verisuoniston ja poistaa sen luonnollista tietä.

Parhaan tuloksen saamiseksi hoito tulee toistaa noin neljä kertaa asiakkaasta riippuen.

Kysy lisää!

kauneushoitola ihana valo coolifting

CooLifting

Näkyvät antiage -tulokset jo yhden CooLifting hoitokerran jälkeen!

 

CooLifting parantaa ihon laaua ja rakennetta: kosteuttaa, stimuloi kollageenia ja aktivoi dermiksen.

CooLifting-gunin avulla kasvojen kudoksiin kohdistetaan voimakas hiilidioksidivirtaus hyvin alhaisessa lämpötilassa ja korkealla paineella yhdistettynä suuriin aktiiviainepitoisuuksiin.

Hoito on yhdistettävissä myös erilaisiin kasvohoitoihin ja se tehostaa muiden kasvohoitojen anti-age -vaikutuksia.

Jopa yksi 5 minuutin CooLifting -hoitokerta nuorentaa ihoa jopa vuosia! Suunnittelemme aina asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosarjan ihotyypin mukaan.

CoolShine on ihoa kirkastava kauneushoito

CoolShine

CoolShine kirkastaa ja ravitsee ihoa sekä tekee ihosta pehmeän, heleän ja nuorekkaan näköisen. Tehokkaat ainesosat, kuten pehmentävä ja kirkastava kombucha, antioksidanttinen, tulehdusta ehkäisevä ja kosteuttava hunajauute sekä ihon sävyä ja napakkuutta parantava aloe vera yhdistettynä bio-heleyttävään peptidiseokseen takaavat parhaat tulokset!

Tervetuloa palveltavaksi!

Hydrafacial

Kivuton ihonpuhdistus ja kasvohoito

HydraFacialissa hyödynnetään patentoitua teknologiaa jonka avulla iho puhdistetaan, tehdään kivuton ihonpuhdistus sekä tehdään kasvohoito kosteutetaan ihoa HydraFacial-laitteen avulla. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta.

Hydrafacial -hoitoon kuuluu:

  1. alkupuhdistus ja kuorinta
  2. ihonpuhdistus ja kosteutus
  3. tehoaineiden pyörresyöttö

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Se on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015.

Kauneushoitola Ihanasta Valosta saa muun muassa Hydrafac
PRX-Therapy hoito saatavilla kauneushoitola Ihana Valosta

PRX Therapy

PRX-T -hoito sopii kaikille ihotyypeille. PRX-Therapy vallankumouksellinen hoitomenetelmä, sillä ilman neuloja ja toipumisaikaa PRX-Therapy auttaa seuraaviin huolen aiheisiin: ennenaikaisesti ikääntynyt iho, rypyt ja juonteet, pigmentoitunut iho, laajentuneet ihohuokoset ja arvet. PRX-t -hoitoalue voi olla niin kasvoilla kuin vartalolla. Hoito sopii hyvin myös yksittäiseksi hemmotteluhoidoksi, mutta se voidaan toteuttaa myös sarjahoitoina iho-ongelmien hoidossa. Kysy – kerromme mielellämme lisää!

V Carbon System kasvohoito

V Carbon System

V Carbon system hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabelliinaa™️. V Carbon hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle.

TEE IHOSTASI ARVOKAS 💎

v carbon system kasvohoito on saatavilla kauneushoitola ihanasta valosta varkaudesta
Yumi™Lashes ja YUMI™ Brows nyt Kauneushoitola ihanasta valosta

Yumi™Lashes ja YUMI™ Brows

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Käsittely taivuttaa ripset suoraan ylöspäin tyvestä lähtien täysin turvallisesti, ja käsittely sopii myös herkille silmille. Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Lopputulos kestää keskimäärin 8–12 viikkoa. Käsittelyyn kuuluu myös ripsien kestovärjäys.

YUMI™ Brows on kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa.  Tämä hoito on todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa. YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa.