Kauneushoitolapalvelut

Haluamme, että jokainen asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi ja huomioiduksi meillä Ihana Valossa!

Kasvohoito oli juuri tarpeisiini suunniteltu ja Pia kertoi koko ajan mitä tuotteita käyttää ja miksi. Ammattitaidon näki ja kuuli ja lopputulos oli todella hyvä, tehokosteutettu iho säilyi pitkään. Avuliaisuus ja lämminhenkisyys ovat Pian valttikortteja.

Ammattitaitoinen henkilökunta sekä ystävällinen palvelu. Asiakkaat otetaan huomioon yksilöinä sekä työn laatu on täydellistä. Tässä paikassa todella nauttii käydessään.

Kauneushoitola Ihanassa Valossa Pia Karvinen palvelee asiakkaita vuosien ammattitaidolla

Kasvohoidot

Kauneushoitola Ihanassa Valossa kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihon tarpeidesi mukaan. Kasvohoitojen valikoima on monipuolinen: voit valita aina perinteisestä ihonpuhdistuksesta, timanttikuorintaan ja Exuviance -kasvohoitoon. Tarjolla on myös radiofrekvenssihoitoja, neulatonta mesoterapiaa sekä Led valohoitoja. Voit valita myös kuorinnan, hieronnan ja naamion. 

LCN Soft Plasma

LCN Soft Plasma on uusi. innovatiivinen, tehokkaasti ihoa kiinteyttävä anti-age hoitomuoto. 

Hoito kirkastaa ja elävoittää ihoa tehokkaasti, parantaen ihon rakennetta.

Hoito parantaa ihon elastisuutta ja tasoittaa juonteita – hoito aktivoi kollageenin tuotantoa syvällä ihossa. SoftPlasma-hoidon verrataan olevan 3 x tehokkaampi kuin mikroneulaus. 

Hoito soveltuu koko kasvojen ihon hoitoon,  kaulalle ja decollételle mutta myös paikallisena tehohoitona esim. silmänympärysiholle ja silmäpusseille, huultenympärysiholle jne.

Tehokas, mutta hellävarainen SoftPlasma-hoito voidaan tehdä milloin vain vuodenajasta riippumatta, ihoa ei rikota eikä iho tarvitse hoidon jälkeen toipumisaikaa.

SoftPlasma-hoidossa ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä aktivoiden ihon kollageenin tuotantoa sekä kanavoidaan ihoon tehoaineita.

Hoitoon sisältyy : alkupuhdistus, kuorinta, SoftPlasma-hoitokäsittely valitulle alueelle (sis.seerumin), naamio ja hoitovoide.

 

LCN Plasma

Innovatiivinen ja tehokas vaihtoehto kiinteyttää ihoa!

Erittäin tehokas tapa kiinteyttää ihoa ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia. Pienenpieni plasmavälähdys muodostetaan iholle ilman, että hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi. Kohtaan johon energia on johdettu muodostuu pieni vaaleanruskea rupi, joka kestää iholla 3-7pv. Hoitopäivänä ja sitä seuraavana päivänä iholle nousee myös turvotusta ja punoitusta. 

Vaikka plasmahoitopää tarvitsee toimiakseen sähköä, ei virta kulje asiakkaan läpi.

Käsitellyllä ihoalueella ihon toiminnot stimuloituvat ja solujen uusiuminen vilkastuu pitkäkestoisesti, hoidon lopputulos on nähtävillä 3kk:n kuluttua. Tarvittaessa hoito voidaan uusia 2-3kk:n kuluttua.

Käytämme Plasmaa silmänympärysihon hoitoon:

 • Ylä/ala silmäluomi ja harakanvarpaat
 • Juonteet silmien, suun ja huulien ympärillä
 • Korvan edessä olevat juonteet
 • Kaula ja roikkuva leuan linja
 • Kulmakarvojen ja otsan juonteet
 • Kaikki arvet ja maksaläiskät

Hoito ei kuitenkaan poista rasvaa alaluomelta!

Edullinen ja nopea toimenpide verrattuna plastikkakirurgisiin leikkauksiin ilman pitkiä toipumisaikoja.

Dermapen 4 mikroneulaus

EDISTYKSELLINEN IHON MIRKONEULAUS
– UUSINTA TEKNIIKKAA IHOSI HYVÄKSI.

Kiinteyttää, kohottaa ja elvyttää ihoa

Tasoittaa arpia

Silottaa ryppyjä, juonteita ja pienentää ihohuokosten kokoa

Vähemmän kipua – säädettävä neulojen pituus

Ei tulehduksia – kertakäyttöiset neulat

LCN Mikroneulaus

Mikroneulauksen avulla kiinteämpi, raikkaampi ja nuorekkaampi iho.

Mikroneulaus on medikaalinen kosmeettinen kasvohoito, jolla saadaan erittäin tehokkaita hoitotuloksia. Menetelmällä saadaan luonnollisella tavalla iho uusiutumaan ja kiinteytymään. Mikroneulauksessa imeytetään vaikuttavia aineita hoitopään avulla tehtyjen tuhansien pienten mikrokanavien avulla ihoon. Tarkoin valitut aktiiviaineet imeytyvät paremmin, kiinteyttävät, tasoittavat juonteita, ryppyjä ja arpia samalla hoitaen ihoa. Hoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään tehostaen kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Hoitomenetelmä on turvallinen, koska hoidossa käytetään steriiliä hoitomoduulia ja ampulleja imeyttämiseen. LCN mikroneulauksessa voidaan neulojen pituutta säädellä käsiteltävien ihoalueiden ja tavoitteiden mukaan. 

LCN Mikroneulaus
Geneo+ kasvohoito

OxyGeneo®

Ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys – kaikki yhdellä kertaa!

OxyGeneo hakee inspiraationsa luonnon kuumista lähteistä, joiden tiedetään edesauttavan  ihon hapettumista.  Jäljittelemällä tätä ilmiötä OxyGeneo hyödyntää kehon luonnollisia mekanismeja ja tarjoaa iholle samanaikaisesti kolme tehokasta käsittelyä yhdellä hoitokerralla.

Valittavana on kolme hoitovaihtoehtoa eri ihotyypeille: tasapainottava ja puhdistava BALANCE, kirkastava ja uudistava ILLUMINATE sekä  ravitseva ja ihon nuorekkuutta lisäävä REVIVE.

OxyGeneo-hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille.

OxyGeneo-käsittely voidaan tehdä osana täydellistä kasvohoitoa tai itsenäisenä pikahoitona, jolla on välittömät vaikutukset.

3 ASKELTA KOHTI KAUNISTA IHOA

 1. Hapettaminen
 2. Kuorinta
 3. Hoitavat ainesosat

Hoitavat aineisosat laadukkaan ja tehokkaan kasvohoidon takana

Kaikissa OxyGeneon valittavissa hoitovaihtoehdoissa (BALANCE, ILLUMINATE ja REVIVE) käytetään tarkkaan valittuja, erittäin hoitavia ainesosia. Hoitotuotteissa on luonnolliset tuoksut ja väriaineet sekä tuotteiden koostumus on hyvin luonnollinen ja myös herkälle iholle sopiva.

OXYGENEO BALANCE

BALANCE hoito on tehokas yhdistelmä puhdistavia, pehmentäviä, rauhoittavia ja ihon rasvoittumista vähentäviä ainesosia. Kasvohoito puhdistaa ja tasapainottaa rasvaista ihoa sekä parantaa ihon rakennetta ja ulkonäköä.

Vaikuttavat tehoaineet:

 • bambuhiili
 • mantelihappo
 • camu cumu uute
 • salisyylihappo
 • oligopeptidit
 • öljyjen ja uutteiden yhdiste
OXYGENEO ILLUMINATE

ILLUMINATE hoidossa on ainutlaatuinen yhdistelmä virkistäviä, suojaavia ja rauhoittavia ainesosia. Tämä kasvohoito tasoittaa ihon sävyä ja pigmenttiä sekä edistää ihon uusiutumista.

Vaikuttavat tehoaineet:

 • kojic-happo
 • stabiloitu C-vitamiini
 • opuntia- ja porkkanauutteet
 • amino-hapot
 • puunkuoriuute
 • öljyjen ja uutteiden yhdiste
OXYGENEO REVIVE

REVIVE hoidossa on tehokas yhdistelmä ravitsevia ja suojaavia ainesosia. Tämä kasvohoito elvyttää sameaa ihoa, vähentää ihon hienoja ryppyjä ja parantaa ihon rakennetta.

Vaikuttavat tehoaineet:

 • punalevä
 • retinoli
 • kofeiinihappo
 • peptidiyhdiste
 • alppitähti
 • öljyjen ja uutteiden yhdiste

Geneo Glam

Geneo Glam on ylellinen kasvohoito, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa vieden sen aivan uudelle nuorekkuuden tasolle ja palauttaen ihon joustavuuden, elinvoiman ja hehkun. Hoitoa suositellaan aikuiselle, tehokasta kiinteytystä kaipaavalle iholle.

Geneo Glam OxyPod sisältää ylellisiä ainesosia kuten kultahiutaleita, peptidiyhdistettä sekä silkkiaminohappoja, jotka virkistävät ihoa, ylläpitävät sen kollageenipitoisuutta ja lisäävät elastisuutta. Tuloksena on pehmeä, täyteläinen ja kiinteä iho.

Geneo Glam -seerumi viimeistelee hoidon sekä tukee ja ylläpitää sen tuloksia. Seerumin sisältämät aktiiviaineet, kuten hyaluronihappo sekä ruusunmarja- ja marulaöljyt kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä iholta.

LCN Mikroneulaus

PRX Therapy

PRX-T -hoito sopii kaikille ihotyypeille. PRX-Therapy vallankumouksellinen hoitomenetelmä, sillä ilman neuloja ja toipumisaikaa PRX-Therapy auttaa seuraaviin huolen aiheisiin: ennenaikaisesti ikääntynyt iho, rypyt ja juonteet, pigmentoitunut iho, laajentuneet ihohuokoset ja arvet. PRX-t -hoitoalue voi olla niin kasvoilla kuin vartalolla. Hoito sopii hyvin myös yksittäiseksi hemmotteluhoidoksi, mutta se voidaan toteuttaa myös sarjahoitoina iho-ongelmien hoidossa. Kysy – kerromme mielellämme lisää!

Elemis kasvohoidot

Kasvohoitoon kuuluu erinomaiset tuotteet, laitteettomuus sekä minivaiheinen napakka hieronta kasvoille, decolletelle, niskalle, päälle, käsivarsille ja käsille.

Elemis Pro-Collagen Age Defy

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito, joka tehoaa juonteisiin ja ryppyihin ja ravitsee sekä vahvistaa ihon omaa rakennetta. Hoidon vaikuttava pääainesosa on punainen koralli, Padina Pavonica, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä. Elvyttää, täyttää juonteita ja piristää ihoa. Hoidossa tehdään hemmotteleva, mutta tehokas hieronta jolla saadaan detox-vaikutus iholle. Se myös tehostaa mikroverenkiertoa. Hoidon jälkeen iho on nuorekas, raikas, täyteläinen ja elinvoimainen.

Superfood Pro-Radiance

On kunnon vitamiinilataus stressaantuneelle, harmaalle ja kuivalle iholle. Hemmotteleva hoito on täynnä mineraaleja, vitamiineja ,hivenaineita ,magnesiumia ja sinkkiä. Vitamiinit A ja E kirkastavat, hoitavat ja kisteuttavat antaen aineosat heleään,pehmeään ja terveen näköiseen ihoon. Hoidossa käytettävällä naamiolla on tehokas nestettä poistava detox vaikutus. Hoidon jälkeen iho on kirkas,pehmeä ja heleä sekä olo on rentoutunut napakan ja tehokkaan hieronnan ansiosta.

Cryo Pen

Cryo Pen

CryoPenillä voidaan hoitaa erilaisia luomia ja syyliä sekä esim. maksaläiskiä. Hyvä hoitovaste saadaan rasva- ja varsiluomille, aktiiniseen keratoosiin, tavallisille luomille ja litteisiin syyliin sekä monille muille ihon hyvänlaatuisille kasvaimille.

Cryopenissä käytetään paineistettua N2O:ta, jonka lämpötila on -89 astetta ja sillä voidaan tehdä millimetrin tarkkaa työtä.

Hydrafacial

Kivuton ihonpuhdistus ja kasvohoito

HydraFacialissa hyödynnetään patentoitua teknologiaa jonka avulla iho puhdistetaan, tehdään kivuton ihonpuhdistus sekä tehdään kasvohoito kosteutetaan ihoa HydraFacial-laitteen avulla. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta.

Hydrafacial -hoitoon kuuluu:

 1. alkupuhdistus ja kuorinta
 2. ihonpuhdistus ja kosteutus
 3. tehoaineiden pyörresyöttö

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Se on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015.

kauneushoitola ihana valo coolifting

CooLifting

Näkyvät antiage -tulokset jo yhden CooLifting hoitokerran jälkeen!

 

CooLifting parantaa ihon laaua ja rakennetta: kosteuttaa, stimuloi kollageenia ja aktivoi dermiksen.

CooLifting-gunin avulla kasvojen kudoksiin kohdistetaan voimakas hiilidioksidivirtaus hyvin alhaisessa lämpötilassa ja korkealla paineella yhdistettynä suuriin aktiiviainepitoisuuksiin.

Hoito on yhdistettävissä myös erilaisiin kasvohoitoihin ja se tehostaa muiden kasvohoitojen anti-age -vaikutuksia.

Jopa yksi 5 minuutin CooLifting -hoitokerta nuorentaa ihoa jopa vuosia! Suunnittelemme aina asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosarjan ihotyypin mukaan.

CoolShine on ihoa kirkastava kauneushoito

CoolShine

CoolShine kirkastaa ja ravitsee ihoa sekä tekee ihosta pehmeän, heleän ja nuorekkaan näköisen. Tehokkaat ainesosat, kuten pehmentävä ja kirkastava kombucha, antioksidanttinen, tulehdusta ehkäisevä ja kosteuttava hunajauute sekä ihon sävyä ja napakkuutta parantava aloe vera yhdistettynä bio-heleyttävään peptidiseokseen takaavat parhaat tulokset!

Tervetuloa palveltavaksi!

5D Hifu

Tehokkain kasvojen kohotus ilman kirurgiaa.

HIFU on hyvä ratkaisu ihon velttouden ja ryppyjen hoitoon. Edistyneen huipputeknologian antamien mahdollisuuksien myötä täsmällisellä ultraäänen kohdistamisella syvälle ihon dermis- ja SMAS-kerroksiin saadaan aikaan jopa tuhansia pieniä tehopisteitä, jotka aktivoivat kollageenisäikeiden ja elastaanin välitöntä kiristymistä, sekä aktivoivat niiden luontaista tuotantoa pitkäkestoisesti.

HIFU vaikuttaa suoraan dermikseen ja SMAS-kerroksiin aktivoiden ihon toimintaa, joka näkyy ryppyjen pienenemisenä. HIFU hoidon tulokset ovat usein jopa välittömiä, joskin hoidon lopulliset vaikutukset näkyvät usein vasta kuukausien kuluttua hoidon teon jälkeen. Hoitotulokset ovat myös erittäin pitkäkestoisia, jo yhden hoitokerran tulokset pysyvät jopa vuosia. 5D HIFU ei polta tai kuumenna ihon pintaa.

Vartalohoidot

Kauneushoitola Ihanassa Valossa on tarjolla myös erilaisia vartalohoitoija. Uudella ja tehokkaalla Cryolipo-hoidolla saadaan kehon ei toivotut rasvakerrokset kuriin turvallisesti. Cryolipo-hoito on vaihtoehtoinen hoitomuoto rasvaimulle, joka ei kuitenkaan vaadi toipumisaikaa tai sairaslomaa. Kysy myös lisää kiinteyttävästä RF – laitehoidosta!

Kauneushoitola Ihana Valo Varkaus

Neurosonic

Apua palautumiseen!

Neurosonic menetelmä toimii niin, että se lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä, mikä edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kannalta.

Neurosonic luo mekaanisesti meditaation kaltaisen tilan ja mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Stressiperäiset oireet kuten kuten ahdistus, unihäiriöt helpottuvat, asiakkaiden mukaan myös kipu helpottuu.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja sitä on turvallista käyttää. 

Tänään kävi ehkä maailman onnellisimmat asiakkaat. Pienempi neurosonic hoidossa käynyt totesi ”ihana valo, on oikeesti ihana valo siellä oli niin ihanaa ja se täti oli huippu kiva” ♥️ lapsen suusta kuuluu totuus ♥️

CND Pro Skincare käsihoito

CND Pro Skincare käsihoito

Sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kaksivaiheisen kuorinnan, naamion, hieronnan ja voiteen. Käsille ja käsivarsille.
Vinylux tai Shellac lakkaus.

Lämminhenkinen paikka, jossa on tietoa ja taitoa ja osaamista valtavasti. Ei voi kun suositella!

Ihana kokemus❤

Hieno paikka ja laadukas hoitola🙂

Yumi™Lashes ja YUMI™ Brows nyt Kauneushoitola ihanasta valosta

Yumi™Lashes ja YUMI™ Brows

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Käsittely taivuttaa ripset suoraan ylöspäin tyvestä lähtien täysin turvallisesti, ja käsittely sopii myös herkille silmille. Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Lopputulos kestää keskimäärin 8–12 viikkoa. Käsittelyyn kuuluu myös ripsien kestovärjäys.

YUMI™ Brows on kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa.  Tämä hoito on todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa. YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. 

Caretech Velvet valoimpulssihoito

Ratkaisu pysyvään karvanpoistoon!

Caretech Velvet Hair Removal -menetelmä edustaa uutta tekniikkaa karvojen poistossa. Siinä käytettävät matalaenergia ja jäädytystoiminto yhdistettynä ”In-motion” -tekniikkaan mahdollistavat lähes kivuttoman ja nopean toimenpiteen.

Valoimpulssimenetelmällä on mahdollista häivyttää myös hiusverisuonia. Ohjaamalla valopulssi ongelma-alueelle valon energia imeytyy punaiseen väriin ja muuttuu lämmöksi. Veri koaguloituu ( jähmettyy) ja kehon imusuonisto hajottaa koaguloituneen verisuoniston ja poistaa sen luonnollista tietä.

Parhaan tuloksen saamiseksi hoito tulee toistaa noin neljä kertaa asiakkaasta riippuen.

Kysy lisää!

Ihanat kasvohoidot,joita tekee asiantuntevat työntekijät,rauhallisen mukava ilmapiiri,jossa käyn mielelläni jatkossakin.

Ammattimainen palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Aina löytyy apu ongelmiin tai huippuhoitoja hemmotteluun.

Ihan paras kauneushoitola! Kannattaa tulla kauempaakin! Upeat tilat ja todella ammattitaitoiset tekijät. Palvelu erinomaista. Kiitos.