Kauneushoitolapalvelut

Kauneushoitola Ihana Valo Varkaus

Kasvohoidot

Kauneushoitola Ihanassa Valossa kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihon tarpeidesi mukaan. Kasvohoitojen valikoima on monipuolinen: voit valita aina perinteisestä ihonpuhdistuksesta, timanttikuorintaan ja Exuviance -kasvohoitoon. Tarjolla on myös radiofrekvenssihoitoja, neulatonta mesoterapiaa, Led valohoitoja sekä Medik8 medispa hoitoja. Voit valita myös kuorinnan, hieronnan ja naamion. 

Vartalohoidot

Kauneushoitola Ihanassa Valossa on tarjolla myös erilaisia vartalohoitoija. Uudella ja tehokkaalla Cryolipo-hoidolla saadaan kehon ei toivotut rasvakerrokset kuriin turvallisesti. Cryolipo-hoito on vaihtoehtoinen hoitomuoto rasvaimulle, joka ei kuitenkaan vaadi toipumisaikaa tai sairaslomaa. Kysy myös lisää kiinteyttävästä RF – laitehoidosta!

Kauneushoitola Ihana Valo Varkaus

Dermapen 4 mikroneulaus

EDISTYKSELLINEN IHON MIRKONEULAUS
– UUSINTA TEKNIIKKAA IHOSI HYVÄKSI.

Kiinteyttää, kohottaa ja elvyttää ihoa

Tasoittaa arpia

Silottaa ryppyjä, juonteita ja pienentää ihohuokosten kokoa

Vähemmän kipua – säädettävä neulojen pituus

Ei tulehduksia – kertakäyttöiset neulat

Neurosonic

Apua palautumiseen!

Neurosonic menetelmä toimii niin, että se lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä, mikä edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kannalta.

Neurosonic luo mekaanisesti meditaation kaltaisen tilan ja mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Stressiperäiset oireet kuten kuten ahdistus, unihäiriöt helpottuvat, asiakkaiden mukaan myös kipu helpottuu.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja sitä on turvallista käyttää. 

Hifu

Tehokkain kasvojen kohotus ilman kirurgiaa.

HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

High Intensity Focused Ultrasound eli HIFU on perinteisiä ultraääni- ja laser-laitteita huomattavasti tehokkaampi menetelmä paikallisen rasvakudoksen hoitamiseen. HIFU on tarkka paikallinen hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, mutta joka voidaan tarvittaessa uusia. HIFU-hoidoissa on matala komplikaatioriski ja lyhyt palautumisaika.

HIFU on kirurginveitsen lisäksi ainoa hoitomenetelmä, joka vaikuttaa 4,5 mm syvyydelle. HIFU-hoitoa voidaan käyttää myös yhdessä myös muiden laite- ja fillerihoitojen lisänä.

Caretech Velvet valoimpulssihoito

Ratkaisu pysyvään karvanpoistoon!

Caretech Velvet Hair Removal -menetelmä edustaa uutta tekniikkaa karvojen poistossa. Siinä käytettävät matalaenergia ja jäädytystoiminto yhdistettynä ”In-motion” -tekniikkaan mahdollistavat lähes kivuttoman ja nopean toimenpiteen.

Valoimpulssimenetelmällä on mahdollista häivyttää myös hiusverisuonia. Ohjaamalla valopulssi ongelma-alueelle valon energia imeytyy punaiseen väriin ja muuttuu lämmöksi. Veri koaguloituu ( jähmettyy) ja kehon imusuonisto hajottaa koaguloituneen verisuoniston ja poistaa sen luonnollista tietä.

Parhaan tuloksen saamiseksi hoito tulee toistaa noin neljä kertaa asiakkaasta riippuen.

Kysy lisää!

kauneushoitola ihana valo coolifting

CooLifting

Näkyvät antiage -tulokset jo yhden CooLifting hoitokerran jälkeen!

 

CooLifting parantaa ihon laaua ja rakennetta: kosteuttaa, stimuloi kollageenia ja aktivoi dermiksen.

CooLifting-gunin avulla kasvojen kudoksiin kohdistetaan voimakas hiilidioksidivirtaus hyvin alhaisessa lämpötilassa ja korkealla paineella yhdistettynä suuriin aktiiviainepitoisuuksiin.

Hoito on yhdistettävissä myös erilaisiin kasvohoitoihin ja se tehostaa muiden kasvohoitojen anti-age -vaikutuksia.

Jopa yksi 5 minuutin CooLifting -hoitokerta nuorentaa ihoa jopa vuosia! Suunnittelemme aina asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosarjan ihotyypin mukaan.

CoolShine on ihoa kirkastava kauneushoito

CoolShine

CoolShine kirkastaa ja ravitsee ihoa sekä tekee ihosta pehmeän, heleän ja nuorekkaan näköisen. Tehokkaat ainesosat, kuten pehmentävä ja kirkastava kombucha, antioksidanttinen, tulehdusta ehkäisevä ja kosteuttava hunajauute sekä ihon sävyä ja napakkuutta parantava aloe vera yhdistettynä bio-heleyttävään peptidiseokseen takaavat parhaat tulokset!

Tervetuloa palveltavaksi!

Medik8

Medik8 kasvohoidot

PLATINUM FACIAL

Medik8:n signature-kasvohoito. Innovatiivinen ihoa nuorentava kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia.

CLARITY FACIAL

Kasvohoidon kärsimyskukka- ja karpalouute syväpuhdistavat ja rauhoittavat ihoa. Ihosta tulee puhdistetun ja raikkaan näköinen.

PORE REFINING FACIAL

Ihohuokosia supistava hoito. Tekee ihosta täydellisen näköisen tehokkaiden aktiivisten aineosien ansiosta.

DEEP HYDRATION FACIAL

Tehokosteutusta ihon jokaiseen kerrokseen.

Erinomainen hoito ravitsemaan erittäin kuivaa ja kosteusköyhää ihoa.

CALMING FACIAL

Ammattimaisen tehokas kasvohoito rauhoittaa herkistynyttä ja tulehtunutta ihoa tehden ihosta miellyttävän tuntuisen ja kosteutetun

Kauneushoitola Ihana Valo

Medik8 kuorinnat

REWIND

Ihoa uudistavan ja kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja ja stimuloi kollageenin tuotantoa ja vähentää ryppyjä ja juonteita ja juonteita iholla.

EVEN

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

CLARITY

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

UNIVERSAL AHA

Kuorinta, joka soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee ihoa. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi sekä ylläpitämään tuloksia sarjahoidon jälkeen.

SENSITIVE PHA

Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon, tai iholle jolla on taipumusta punoitukselle. Kuorinta tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä ja vahvistaa ihon kerroksia.

EYE REVEAL

Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

Kauneushoitola Ihanasta Valosta saa nyt myös rentouttavaa kuumakivihierontaa

Rentouttava kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on lempeä hierontamuoto, jossa käsitellään koko keho. Kivien lämpö ulottuu hitaan liikkeen myötä syvälle, jopa 3 cm päähän. Tähän hoitoon on yhdistetty jalkojen ja kasvojen vyöhykepisteiden käsittely, jonka ansiosta myös jalkapohjat ja kasvot saavat hoidon. Laukaisee lihasjännityksiä ja rentouttaa koko kehoa ja mieltä. Lämmön vaikutus sekä vyöheketerapia vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nesteenpoistoa. Todella oiva hoito stressinpoistoon, kiputiloihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Hydrafacial

Kivuton ihonpuhdistus ja kasvohoito

HydraFacialissa hyödynnetään patentoitua teknologiaa jonka avulla iho puhdistetaan, tehdään kivuton ihonpuhdistus sekä tehdään kasvohoito kosteutetaan ihoa HydraFacial-laitteen avulla. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta.

Hydrafacial -hoitoon kuuluu:

  1. alkupuhdistus ja kuorinta
  2. ihonpuhdistus ja kosteutus
  3. tehoaineiden pyörresyöttö

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Se on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015.

Kauneushoitola Ihanasta Valosta saa muun muassa Hydrafac
PRX-Therapy hoito saatavilla kauneushoitola Ihana Valosta

PRX Therapy

PRX-T -hoito sopii kaikille ihotyypeille. PRX-Therapy vallankumouksellinen hoitomenetelmä, sillä ilman neuloja ja toipumisaikaa PRX-Therapy auttaa seuraaviin huolen aiheisiin: ennenaikaisesti ikääntynyt iho, rypyt ja juonteet, pigmentoitunut iho, laajentuneet ihohuokoset ja arvet. PRX-t -hoitoalue voi olla niin kasvoilla kuin vartalolla. Hoito sopii hyvin myös yksittäiseksi hemmotteluhoidoksi, mutta se voidaan toteuttaa myös sarjahoitoina iho-ongelmien hoidossa. Kysy – kerromme mielellämme lisää!

V Carbon system ja V Metall Skin System kasvohoito

V Carbon System

V Carbon system hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabelliinaa™️. V Carbon hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle.

V Metall Skin System on uusi timanttinen hoitokäsittely! 💎

Hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä timantteja, hopeaa ja platinaa. Kallisarvoiset ainesosat kohottavat ja kirkastavat ihoa.

V Metall Skin System hoitokokonaisuus on suunniteltu tekemään ihosta nuorekkaampi turvallisesti, välittömästi ja aiheuttamatta kipua. Hoito on loistava erityisesti samealle ja väsyneelle iholle, jossa on juonteita. Hoidon jälkeen iho on välittömästi freesimpi, raikas ja kirkas – eli edustuskunnossa heti! 💎 Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden.

TEE IHOSTASI ARVOKAS 💎

v carbon system kasvohoito on saatavilla kauneushoitola ihanasta valosta varkaudesta
Yumi™Lashes ja YUMI™ Brows nyt Kauneushoitola ihanasta valosta

Yumi™Lashes ja YUMI™ Brows

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Käsittely taivuttaa ripset suoraan ylöspäin tyvestä lähtien täysin turvallisesti, ja käsittely sopii myös herkille silmille. Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Lopputulos kestää keskimäärin 8–12 viikkoa. Käsittelyyn kuuluu myös ripsien kestovärjäys.

YUMI™ Brows on kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa.  Tämä hoito on todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa. YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. 

Rajawatu vartalohoito

Rajawatu-vartalohoidossa yhdistyvät hieronnan, energiahoidon ja lämpimien hierontakivien syvä kokonaisvaltainen vaikutus, joka hellii kaikkia aisteja. Rajawatu hoito keskittyy pääasiassa selän sekö niska-hartiaseudun alueelle.

Hoito rentouttaa mieltä ja kehoa, poistaa kuona-aineita ja aktivoi verenkiertoa.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville ja epilepsiaa sairastaville. Huomioihan myös, että hoidossa käytetään tuoksuina aromaattista öljyä. Jos tuoksut eivät sinulle sovi, hoito voidaan vaihtaa esimerkiksi perinteiseen ihanan rentouttavaan kuumakivihierontaan.

Rajawatu hoito sopii täydelliseksi vaihtoehdoksi, jos sinulla on esimerkiksi suonikohjuja, joiden vuoksi perinteistä kuumakivihierontaa ei voida jaloille toteuttaa 😍

Rajawatu-vartalohoito saatavilla Kauneushoitola Ihana Valosta Varkaudessa

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripset toteutetaan asentamalla yksi ripsikuitu per luonnonripsi.

Muutamia ohjeita ennen ripsien asennukseen tuloa:

  • Saavu ripsien asennukseen ja ripsihuoltoihin huolellisesti puhdistetuilla ripsillä. Vältä ripsien kastelemista juuri ennen huoltoa
  • Pese ripset päivittäin vedellä ja pidennyksiin tarkoitetulla puhdistustuotteella
  • Painele sitten ripset pyyhkeellä kuiviksi hankaamatta niitä
  • Harjaa ripset tarvittaessa. Oikea tapa harjata ripset on yläkautta pyörittäen ripsiharjaa kevyesti tyvestä pois päin

Puhtaat ripset= kauniit ripset

Ihosta kertyy ripsien tyveen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä. Epäpuhtaudet voivat heikentää ripsienpidennysten kestävyyttä ja altistaa tulehduksille. Ripsien ja koko kasvojen huolellinen pesu aamuin illoin onkin ensiarvoisen tärkeää. Peseminen ei heikennä oikein toteutettujen ripsienpidennysten kestävyyttä, vaan auttaa niitä kestämään kauniina kauemmin ja tekee ripsienpidennysten huoltamisesta helpompaa ja nopeampaa. Puhdistuksen jälkeen ripsienpidennykset on hyvä harjata muotoonsa tarpeen mukaan.

Meikkitaiteilija Milla Stenman

Meikit, kulmat ja ripset

Kun haluat antaa meikkauksen huoletta ammattilaisen käsiin, Milla Stenman on siihen oikea henkilö! Milla on erikoistunut meikkaukseen, ripsiteknikoksi sekä microbladingiin ja hänen palvelunsa ovat saatavilla meillä kauneushoitola Ihana Valossa.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan lisää sinun unelmiesi meikkiä!

toimisto@millastenman.fi tai 050 5606051/Milla, myös Whatsapp käy!

Tutustu lisää Millan ammattitaitoon hänen nettisivujen kautta tästä!