Ota yhteyttä

Kauneushoitola Ihana Valon ammattilaiset palvelevat sinua Varkaudessa

Ota yhteyttä

050 549 6655

Kauneushoitola

Kauppakatu 39, 78200 Varkaus

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan, myös lauantai ja ilta-aikoja

Pia Karvinen

Sky kosmetologi

Olen Pia Karvinen ja valmistunut Hämeen kosmetologikoulusta vuonna -89 Diplomikosmetologiksi. Olen siis ollut yli 30 vuotta alalla. Tämän jälkeen olen opiskellut ihoterapeutiksi ja fytoterapeutiksi (kasvien ja luonnon lääkinnällinen vaikutus osana terveyden ylläpitämistä).

Rakastan työtäni, jossa saan kohdata erilaisia ihmisiä ja tehdä sitä, minkä koen arvokkaaksi ja tärkeäksi. Harrastuksinani on jooga, ryhmäliikunta ja ulkoilu. Minulla on unelmana hyvinvointikeskus, jossa keskitytään ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen, niin ravinnon ja henkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin kautta.

Kaikissa kauneushoidoissa tärkeää on hoitaa ihmistä ulkoisesti tehokkailla laitteilla ja tuotteilla ja sisäisesti hyvällä ravinnolla. Kaikki ravintoon ja hyvinvointiin vaikuttavat asiat kiinnostavat minua ja tykkään etsiä lisää tietoa niihin liittyen. Näin opin pitämään itsestäni, läheisistäni ja asiakkaistani parempaa huolta. Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi!

Kauneushoitola Ihana Valo Pia Karvinen

Milla Stenman

Meikkitaiteilija

Meikkitaiteilja Millalla on takanaan jo pitkä ura meikkauksien parissa Helsingissä. Hänen käsialaa on monet meikit musiikkivideoissa, linnan juhlissa, uutislähetyksissä, tv -sekä lehtimainoksissa. Myös hääseurueita Milla on meikannut yli 10 vuoden ajan. Milla on kouluttautunut sekä Suomessa että Yhdysvalloissa.

Pigmentointeihin meikkitaiteilijan tausta on tuonut vahvaa osaamista esimerkiksi kulmien tai huulien muotoiluun. Milla on myös sertifioitu ripsiteknikko, joka tekee sekä volyymi- että hybridi kuin myös klassisia ripsienpidennyksiä.

Milla tekee myös Blomdahl korvien rei’itystä. Milla on Blomdahlin sekä Joe Blascon kouluttaja. Hän kiertää kouluttamassa oppilaitoksissa sekä Sokos tavarataloissa.

Käy katsomassa Millan töitä klikkaamalla tästä hänen nettisivuilleen tai Instagramiin!

Meikkitaitelija Milla Stenmanin logo
Meikkitaiteilija Milla Stenman palvelee sinua Kauneushoitola Ihanassa Valossa Varkaudessa

Kaarina Rastas

Vyöhyketerapeutti

Teen koko kehon vyöhyketerapiaa ja tyypillisimpiä ongelmia, joihin asiakkaat hakevat apua ovat esimerkiksi: kiputilat, immuunipuolustuksen ja aineenvaihdunnan häiriöt, stressiperäiset ja hormonaaliset häiriöt sekä vauvojen koliikkivaivat. Eikä pidä unohtaa myöskään hemmotteluhoitoja!

Vyöhyketerapeutti Kaarina Rastas palvelee sinua Kauneushoitola Ihanassa Valossa Varkaudessa

Ansku Eerikäinen

SKY/CIDESCO-kosmetologi

Olen on ollut kauneudenhoitoalalla yli 40 vuotta. Teen kaikkia kosmetologin perushoitoja kasvoille ja käsille. Ripsille teen myös kestotaivutuksia ja kulmille laminointia.

Erikoisalaani ovat LCN-Plasma ja Soft Plasmahoidot sekä microneulaushoidot. Myös Geneo+Pollogen hoidot ja Cryo jäädytykset kuuluvat palveluihini kuin myös Elemiksen rentouttavat kasvohoidot.

Kasvo-, käsi- ja jalkahoitojen lisäksi teen kynsille Shellac-lakkauksia Plexigel vahvistuksella ja PRO Skincare manikyyriä. Näiden lisäksi teen kauneushoitolassa myös sokerointia.

SKY/CIDESCO-kosmetologi Ansku palvelee sinua Kauneushoitola Ihanassa Valossa Varkaudessa

Suvi Koponen / Odette Beauty Design

Kynsi- ja ripsiteknikko

Olen sertifioitu kynsi- ja ripsiteknikko jo kymmenen vuoden kokemuksella.

Palveluistani löytyy rakennekynnet, oman kynnen geelivahvistukset ja kestävät geelilakkaukset.

Kanssani voit suunnitella myös fantasiakynnet erikoiskoristeluineen juuri sinun toiveidesi mukaan.

Jos et voi pitää rakennekynsiä esimerkiksi työn tai harrastusten vuoksi, mutta haluaisit kauniit kynnet tärkeään juhlaan, voimme suunnitella yhdessä kauniit press on -kynnet juhlapäiväsi ajaksi.

Olen auttanut itseni lisäksi myös monia muita pääsemään irti kynsien pureskelusta rakennekynsien tai oman kynnen geelauksen avulla.

Palveluistani löytyy lisäksi myös kevyet klassiset ripsienpidennykset sekä näyttävät megavolume ripsienpidennykset – niin arkeen kuin juhlaan.

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!

Töitäni voit käydä katsomassa Instagramista klikkaamalla tästä!

Odette Beaty Designin logo.
Odette Beaty Designin Suvi Koponen palvelee sinua Kauneushoitola Ihanassa valossa Varkaudessa