Ota yhteyttä

Kauneushoitola Ihana Valo Varkaus

Ota yhteyttä

050 549 6655

Kauneushoitola

Kauppakatu 39, 78200 Varkaus

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan, myös lauantai ja ilta-aikoja

Pia Karvinen

Diplomikosmetologi

Olen Pia Karvinen ja valmistunut Hämeen kosmetologikoulusta vuonna -89 Diplomikosmetologiksi. Olen siis ollut yli 30 vuotta alalla. Tämän jälkeen olen opiskellut ihoterapeutiksi ja fytoterapeutiksi (kasvien ja luonnon lääkinnällinen vaikutus osana terveyden ylläpitämistä).

Rakastan työtäni, jossa saan kohdata erilaisia ihmisiä ja tehdä sitä, minkä koen arvokkaaksi ja tärkeäksi. Harrastuksinani on jooga, ryhmäliikunta ja ulkoilu. Minulla on unelmana hyvinvointikeskus, jossa keskitytään ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen, niin ravinnon ja henkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin kautta.

Kaikissa kauneushoidoissa tärkeää on hoitaa ihmistä ulkoisesti tehokkailla laitteilla ja tuotteilla ja sisäisesti hyvällä ravinnolla. Kaikki ravintoon ja hyvinvointiin vaikuttavat asiat kiinnostavat minua ja tykkään etsiä lisää tietoa niihin liittyen. Näin opin pitämään itsestäni, läheisistäni ja asiakkaistani parempaa huolta. Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi!

Kauneushoitola Ihana Valo Varkaus
Kauneushoitola Ihana Valo Varkaus

Veera Markkanen

Kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Olen Veera Markkanen ja olen valmistunut 2021 kosmetologiksi ja valmistuttuani ryhdyin Pian kaveriksi yrittäjäksi Ihanaan Valoon. Olen aiemmin opiskellut lähihoitajaksi ja liikunnanohjaajaksi ja työskennellyt pitkään lasten parissa varhaiskasvatuksessa. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää.

Pidän asiakaslähtöisestä työstä ja on ilo palvella asiakkaita ja löytää sopivat hoidot ja tuotteet juuri yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Harrastan liikuntaa kuntosalin ja ryhmäliikunnan parissa. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntä! Kosmetiikkaneuvojaksi olen valmistunut 2022.
Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!